Integraatiopalvelumme

Oppimisalusta on usemmiten järkevää integroida osaksi isoa kuvaa, kytkemällä siihen esimerkiksi oppilashallintojärjestelmä, identiteetinhallinta, tietovarasto, tai muita käytössä olevia sovelluksia ja palveluita. Näin säästetään manuaalista työtä kaikilta osapuolilta, vähennetään virheiden mahdollisuutta, ja ylipäänsä sujuvoitetaan käyttökokemusta.

Mitä me voimme integroida

Tavallisimmat integraatiot, jotka yleensä tehdään heti palveluamme käyttöönotettaessa, ovat käyttäjähallinnan automatisointi oppilashallintojärjestelmästä sekä kertakirjautuminen. Myös muita mahdollisuuksia löytyy!

Käyttäjänhallinta

Suurien käyttäjämäärien hallinta manuaalisesti on työlästä. Uudet käyttäjät voidaan tuoda automatisoidusti oppilashallintojärjestelmästä, ja tiedonsiirto voidaan automatisoida. Myös Fronter-huoneet tai itslearning-kurssit voidaan luoda automaattisesti oikeine osallistujineen ja sisältöineen, jolloin opettaja voi keskityttyä olennaiseen ylimääräisen hallinnon sijaan.

Kertakirjautuminen

Kertakirjautumisen avulla käyttäjäsi tarvitsevat vain yhden käyttäjätunnuksen ja salasanan kaikkiin oppilaitoksen järjestelmiin. Tuemme mm. SAML-määritystä, ja voimme toteuttaa kertakirjautumisen esimerkiksi Office 365:en kanssa, tai MPASS-järjestelmää hyödyntäen.

Export-työkalu

Läsnäolotiedot ja käyttäytymisen arviointi sekä arvosanat voidaan viedä XML-muodossa muihin järjestelmiin, kuten oppilashallintojärjestelmiin.

Erilaiset sovellusintegroinnit rajapintoja hyödyntäen

Rajapintakirjastojemme avulla hyvinkin erilaisia palveluita ja sovelluksia voidaan integroida osaksi oppimisalustaa.

Esimerkkejä ja lisätietoja:

Toimitusprosessi

Kaikki integraatiot tehdään tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeista lähtien. Kartoitamme ensin yhdessä tavoitteet, ja laadimme yhdessä niiden pohjalta toteutussuunnitelman. Integraatiot toteutetaan aina ensin erilliseen testiympäristöön, jossa työskentelemme tiiviissä yhteistyössä saadaksemme käyttäjillenne parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Kun asiakas on hyväksynyt testitoteutuksen, siirretään integraatio tuotantoon.

Vastuut

itslearning vastaa omista rajapinnoistaan ja hyväksytysti tuotantoonsiirretyn integraation toiminnasta, sekä auttaa mahdollisten virhetilanteiden tutkimisessa virheiden syystä riippumatta. Asiakas vastaa oman datansa oikeellisuudesta, myös tietosuojamielessä, sekä omien järjestelmiensä saatavuudesta.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Kuulitko uutiset? Julkaisimme uuden Suunnitelmat-työkalun, joka parantaa huomattavasti oppituntien suunnittelua! Se on suunniteltu asiakkaiden avulla erittäin käyttäjäystävälliseksi. Oppituntien suunnittelusta tuli juuri paljon helpompaa! 👉 bit.ly/3WJbzxC #edtech pic.twitter.com/1jRv…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto