Fronter-ohjeita

Fronter-oppaat

Fronterin tulostettavat pdf-muotoiset ohjeet löydät Fronterin online-ohjeesta.

Usein kysytyt kysymykset

Lisäämme tälle sivustolle saamiamme Fronteria koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä.

Videot

Fronter-ohjevideokirjasto sisältää 21 videota Fronterin keskeisistä toiminnallisuuksista.

Lisää materiaalia?

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Tänään on kansainvälinen salasananvaihtopäivä. Suuri osa elämästämme tapahtuu laitteilla ja digitaalisista tileistämme on tullut rikollisten magneetteja 🧲. Miten varmistat salasanojen turvallisuuden: 👉 bit.ly/3WSzYiv #edtech #salasana #password #security pic.twitter.com/X1Xr…

reply · retweet · favorite