Google integraatio

Viimeisen päivityksen myötä tuli mahdollsuus kytkeä teidän oma G Suite domaini itslearningiin. 

Jos päätätte aktivoida tämän mahdollisuuden, Tehtänanantoon palautetut tiedostot jäävät Gdriveen mutta niiden käyttöoikeus voidaan ohjata itslearningin Tehtävänantotyökalusta. Saatte myös mahdollisuuden luoda jokaiselle oppilaalle oman version Tehtävänantoon liitetystä tiedostosta. 

 Tässä videossa kuvaillaan toiminto: 

Varsinaista kytkemistä teette tällä tavalla. https://itslearning.com/fi/news/googleadmin/ 

Huomatkaa että tämä on edelleen toiminto jonka päätätte itse, haluatteko ottaa sen käyttöön. Jos haluatte ottaa toiminnon käyttöön niin teidän järjestelmävalvoja ottaa yhetyttä meidän tukeen saadakseen tämän toiminnon aktivoitua. 

Service Support

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Tervetuloa ensi viikolla Bett-messuille Sunborn Yacht Hotel -alukselle itslearningin vieraaksi. Vielä ehdit ilmoittautua sekä jahdille että siellä järjestettäviin esityksiin sekä työpajoihin linkistä tinyurl.com/itsbett2… - Astu laivaan - Stig ombord - London is calling!

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto