Pääkäyttäjien tukipalvelun kehittäminen jatkuu

Kerroimme huhtikuussa Fronter- ja itslearning-tukipalveluiden kehittämisestä. Silloin ohjasimme aiemmin käytössä olleet Fronter- ja itslearning-tukisähköpostiosoitteet uuteen järjestelmään. Seuraavassa vaiheessa, heinäkuun alussa, Fronter-tukea Fronterin ylläpidon kautta käyttäneille kyseinen portaali tulee jatkossa muttumaan ja modernisoitumaan. 

Lue lisää (englanniksi)

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Tervetuloa webinaariin to 27.7. klo 14:30 (Suomen aikaa). Aihe: Tukholman yliopiston COVID-19-haasteet, niistä selvityminen ja parhaat onnistumiset. Lisätiedot ja ilmoittautumiset linkistä bit.ly/2YYaEx7 #universities #learning #covid19 #itslearning #LMS pic.twitter.com/V3m5…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto