Onko kaikki valmista syksyä varten?

Kohta saamme nauttia ansaitusta kesälomasta, mutta sitä ennen haluamme jakaa kanssasi pienen tarinan.


banner_laituri_sharpNina on opettajana koulussa, joka käyttää itslearning-palvelua. Hän murehtii hieman uuden OPS:n toteuttamista ja tavoitteellista työskentelyä. Hän on juuri saanut uuden opetussuunnitelman tavoitteet ja haluaisi mahdollistaa oppilaan osaamisen todentamisen myös verkossa. Olisi ihanaa jos oppilaat voisivat itseohjautuvasti näyttää osaamistaan kaikissa opintojensa vaiheissa. Onneksi se on mahdollista itslearning-palvelussa!

Hän päättää suunnitella jo koulun aloituksen, että on mukavampi nauttia kesälomasta ja tulla valmistautuneena kouluun takaisin elokuussa. Tavoitteellisen työskentelyn aloitus on helppoa, sillä itslearning-palvelusta löytyvät ePerusteet helposti ja oppilaille voi avoimesti osoittaa mitä tavoitetta kohti työskennellään. Ja edistymisen seuraaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Nina tekee ensimmäisen ilmiökokonaisuuden ohjeet ja liittää tehtävään laaja-alaiset oppimistavoitteet että hänen on helpompi seurata niitä koko vuoden. Oppilaat voi hyvin jo laittaa mukaan sillä oppilaatkin nauttivat kun tietävät avoimesti, mihin pyritään. Kyllä nyt voi hyvillä mielin siirtyä suunnittelemaan juhannusta!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Tervetuloa webinaariin to 27.7. klo 14:30 (Suomen aikaa). Aihe: Tukholman yliopiston COVID-19-haasteet, niistä selvityminen ja parhaat onnistumiset. Lisätiedot ja ilmoittautumiset linkistä bit.ly/2YYaEx7 #universities #learning #covid19 #itslearning #LMS pic.twitter.com/V3m5…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto