itslearning-päivitys 61 – Huhtikuu 2016

Uusi sisäänkirjautumisraportti

Olemme iloisia voidessamme kertoa uudesta Sisäänkirjautumisraportista, joka kokoaa yhteen sisäänkirjautumistietoja organisaatioittain, käyttäjäprofiileittain sekä tietoja käyttäjien aktiivisuudesta valitun aikavälin sisällä. Pääset katsomaan uutta raporttia Järjestelmänvalvojana Tiedot ja raportit -osiosta. Tätä toimintoa on pilotoitu marraskuusta 2015 lähtien ja se on muokattu lopulliseen muotoonsa käyttäjiltä saadun palautteen perusteella.

 

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Tervetuloa ensi viikolla Bett-messuille Sunborn Yacht Hotel -alukselle itslearningin vieraaksi. Vielä ehdit ilmoittautua sekä jahdille että siellä järjestettäviin esityksiin sekä työpajoihin linkistä tinyurl.com/itsbett2… - Astu laivaan - Stig ombord - London is calling!

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto