Päivitys 115 – Lokakuu 2020

itslearning julkaisu 115 – lokakuu 2020

 

 

 

Service Support

1 kommentti

  1. Aticha Martcharas Aticha Martcharas
    kesäkuu 24, 2021    

    Hei, en voi kirjautua itslearningiin, mutta sain silti kirjautuneen sähköpostiosoitteeni. Voisitko lähettää minulle salasanan uudelleen? Yritin salasanan palauttamista verkossa, mutta sähköpostiini ei tullut mitään. Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Kestävää kehitystä yhteistyössä: @itslearning, @InnovasjonNorge, @noradno, @eduko_fi ja @NACTE_Tanzania edistävät Tansanian ammatillista ja korkea-asteen koulutusta. Lisätiedot: bit.ly/3VGndrt #kestäväkehitys #sustainability #ammatillinen #korkeaaste #educationmatters pic.twitter.com/C15M…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto