Mentori-roolissa toimiminen

Mentori-oikeus on itslearningissä käytettävissä oleva erikoisoikeus/-rooli, jolla voidaan laajentaa esim. vastuuopettajien, erityisopettajien ja opojen oikeuksia valittujen opiskelijoiden/oppilaiden tietoihin ilman, että heitä lisätään opiskelijan kanssa samoihin kursseihin.
Mentori-oikeuden myötä käyttäjä saa näkyvyyden häneen kytkettyihin käyttäjiin ja heidän esim. arviointikirjaan kirjattuihin arviointeihin ja osaamisen kehittymiseen (alla kohta Arvioinnit). On olemassa myös muita näkymiä, joita oppilaitoksessa / organisaatiossa saattaa olla käytössä, kuten läsnäolojen kirjaaminen sekä henkilökohtaiset oppimissuunnitelmat, mitkä tulevat mentorille näkyviin.

itslearning ohje – Mentori-rooli

Service Support

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Kestävää kehitystä yhteistyössä: @itslearning, @InnovasjonNorge, @noradno, @eduko_fi ja @NACTE_Tanzania edistävät Tansanian ammatillista ja korkea-asteen koulutusta. Lisätiedot: bit.ly/3VGndrt #kestäväkehitys #sustainability #ammatillinen #korkeaaste #educationmatters pic.twitter.com/C15M…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto