Nyheter i Release 108

Du hittar en helt ny startsida bland förbättringarna i den här releasen. Dessutom, fler verktyg för att uppmuntra till mer elevengagemang och eget ansvar för lärandet med vår självutvärderingsfunktion samt förbättrade integrationer med Google och MS Office.

 

Läs mer här!

Service Support

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

⭐ Valmistaudu maailmanlaajuiseen verkkotapahtumaan opetusalan johtajien ja itslearningin oppimisyhteisön kanssa. Varaa virtuaalinen paikkasi ja tule mukaan keskustelemaan verkkokoulutuksen tulevaisuudesta 👉 bit.ly/3ymI48g #itslearning #hybridioppiminen #itsCommunity pic.twitter.com/lTc9…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto