Office Online-integrering

När lärare lägger till ett Microsoft Office-dokument (Word, Excel eller PowerPoint) i uppgifter kan de välja att skapa en kopia till varje elev, följa upp pågående arbete och ge feedback i exakt rätt tid direkt i webbläsaren. Du behöver inte ens ha ett Microsoft-konto.

Eleverna kan arbeta med inlämningsuppgiften i itslearning utan att ladda ner eller ladda upp svaret.Detta sparar tid åt både elever och lärare, gör det möjligt att på ett bättre sätt skapa färdiga svarsmallar för inlämningsuppgifterna, eliminerar behovet av att kopiera eller ladda upp svar på inlämningsuppgifter och ger lärarna nya sätt att ge kvalitativ feedback direkt i Officeverktygen.

Office-mallar kan användas med de fantastiska verktyg som redan finns i itslearning:

  • Plagiatkontroll: när denna funktion är aktiverad skickar vi automatiskt en kopia av det inskickade svaret för kontroll
  • Kamratrespons och gruppaktivitet
  • Ljud och videofeedback: spela in feedback till elever
  • Bedöm och kommentera snabbt arbete med inlämningsverktyget.

Service Support

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

⭐ Valmistaudu maailmanlaajuiseen verkkotapahtumaan opetusalan johtajien ja itslearningin oppimisyhteisön kanssa. Varaa virtuaalinen paikkasi ja tule mukaan keskustelemaan verkkokoulutuksen tulevaisuudesta 👉 bit.ly/3ymI48g #itslearning #hybridioppiminen #itsCommunity pic.twitter.com/lTc9…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto