Office Online -integraatio

Kun opettaja lisää Microsoft Office -resurssin (Word, Excel tai PowerPoint) tehtävänantoon, hän voi halutessaan tehdä kopion kullekin oppilaalle, seurata työn edistymistä ja antaa ajantasaista palautetta suoraan selaimessa. Et edes tarvitse Microsoft-tiliä.
Opiskelijat voivat työstää tehtävää itslearningissä lataamatta tai lähettämättä vastaustaan. Tämä säästää sekä opiskelijoiden että opettajien aikaa ja antaa opettajille mahdollisuuden tukea ja ohjata tehtäviä paremmin. Tehtävänantojen vastauksia ei tarvitse kopioida tai lähettää, ja opettajille tarjoutuu uusia tapoja laadukkaan palautteen antamiseen suoraan Officen tuottavuustyökalujen kautta.


Office-tehtävämalleja voidaan käyttää itslearningissä jo olevien kätevien työkalujen kanssa:

  • Plagioinnin paljastaminen: kun ominaisuus on käytössä, lähetämme automaattisesti kopion lähetetystä vastauksesta tarkistettavaksi.
  • Vertaisarviointi ja ryhmätehtävät
  • Ääni-/Videopalaute: palautteen tallentaminen opiskelijoille
  • Nopea töiden arviointi ja kommentointi All-in-One Graderissa.

Service Support

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

⭐ Valmistaudu maailmanlaajuiseen verkkotapahtumaan opetusalan johtajien ja itslearningin oppimisyhteisön kanssa. Varaa virtuaalinen paikkasi ja tule mukaan keskustelemaan verkkokoulutuksen tulevaisuudesta 👉 bit.ly/3ymI48g #itslearning #hybridioppiminen #itsCommunity pic.twitter.com/lTc9…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto