360°-raportit

Opettajilla on nyt mahdollisuus jakaa opiskelijoiden nähtäville jokaisen oma kurssikohtainen 360°-raportti. Oman edistymisen näkeminen voi auttaa opiskelijaa sitoutumaan omaan oppimiseen ja ymmärtämään paremmin omaa kurssisisältöjen omaksumista.

Opettajat voivat valita, mitkä raporteista opiskelijat näkevät (edistyminen, sitoutuminen ja arvosanat). Oppilaat näkevät vain omat tietonsa, eivät kurssin yleiskatsausta, joka on vain opettajien käytettävissä

Opiskelijoiden käyttöoikeus on oletusarvoisesti pois käytöstä, mutta opettajat voivat helposti ottaa sen käyttöön (tai poistaa käytöstä) milloin tahansa. Kurssin asetuksissa on opettajille kolme uutta vaihtoehtoa, joilla voi muuttaa jokaisen raportin käyttöoikeuden. Aktivoinnin jälkeen opiskelijoiden valikossa näkyy uusi valinta: 360°-raportit.

Huomautus: Tämä kuului julkaisuun 105, mutta poistimme sen kaikilta käyttäjiltä, koska osa asiakkaista ei pystynyt käyttämään ominaisuutta. Jos kohtaat edelleen ongelmia ominaisuuden käyttämisessä, ota yhteyttä itslearningin tukitiimiin.

360°-raportit mentoreille
Mentoreilla tarkoitetaan itslearningissa henkilökuntaa, jotka vastaavat opiskelijoista kurssirajoista riippumatta. He voivat olla akateemisia tukihenkilöitä tai vaikkapa vuosikurssin tutoreita. Tarjoamme mentoreille nyt samaa näkyvyyttä opiskelijoiden edistymiseen, toimintaan ja arvosanoihin kuin opettajilla on eri kursseilla. Mentorit näkevät vain niiden opiskelijoiden tarkemmat tiedot, joiden asioita he hoitavat. Tietojen perusteella mentorit voivat arvioida opiskelijan edistymistä tietyllä kurssilla ja verrata tämän tuloksia kurssin keskiarvoon. Raportit ovat käytettävissä mentorin valikossa uutena vaihtoehtona. Mentorit voivat lähettää ryhmäviestin oppilasryhmille tai viestejä yksittäisille opiskelijoille suoraan raporteista.

Omat opiskelijat -näkymässä näkyvät kaikki mentorin ryhmän oppilaat. Näkymän sisältö:

  • Kaikki opiskelijat, joista mentori on vastuussa
  • Luettelo kaikista aktiivisista kursseista, joille opiskelijat ovat ilmoittautuneet
  • Kurssikohtainen yhteenveto kunkin opiskelijan aktiviteeteista, edistymisestä ja arvosanoista. Yhteenvedosta mentori pystyy näkemään kurssit, joilla opiskelijalla on vaikeuksia tai lisätuen tarvetta.
  • Kurssin napsauttaminen näyttää opiskelijan yksityiskohtaisen yhteenvedon

Kurssit-näkymä
Kurssit-näkymässä näkyvät kaikki aktiiviset kurssit, joille mentorin opiskelijat ovat ilmoittautuneet.

Haku, jolla tietty kurssi löytyy nopeasti
Viestin lähettäminen yhdelle tai useammalle opiskelijalle. Huomaa, että opiskelijat voivat vastata täältä lähetettävään ryhmäviestiin
Voit vaihdella näkymään kurssin aktiviteetit, edistymisen tai arvosanojen yhteenvedon.
Kurssin napsauttaminen näyttää opiskelijan yksityiskohtaisen kurssikohtaisen 360°raportin.

Lähetä viestejä suoraan 360°-raporteista

Opiskelijoiden edistymisen seuraaminen ja viestien vaihtaminen on helpompaa kuin koskaan ennen. 360°-raporteissa opettajat voivat nopeasti vertailla kurssin kaikkia opiskelijoita ja tutustua jokaisen oppilaan suorituksiin helppotajuisten visuaalisten infografiikoiden avulla. Tästä julkaisusta lähtien opettajat voivat lähettää viestejä yksittäisille opiskelijoille tai opiskelijaryhmille suoraan raporteista yhdellä napsautuksella.

Service Support

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

⭐ Valmistaudu maailmanlaajuiseen verkkotapahtumaan opetusalan johtajien ja itslearningin oppimisyhteisön kanssa. Varaa virtuaalinen paikkasi ja tule mukaan keskustelemaan verkkokoulutuksen tulevaisuudesta 👉 bit.ly/3ymI48g #itslearning #hybridioppiminen #itsCommunity pic.twitter.com/lTc9…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto