Tvåfaktorauentisering (2FA

25.3 kommer tvåfaktorauentisering (2FA) att bli obligatoriskt för alla systemadministratörer i itslearning. Du har kanske redan fått detta aktiverat men i annat fall kommer du efter 25.3 att se en uppmaning att aktivera 2FA vid inloggningDetta är en enkel process i fem steg där du själv kan välja mellan flera 2FA-appar. 

Service Support

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

⭐ Valmistaudu maailmanlaajuiseen verkkotapahtumaan opetusalan johtajien ja itslearningin oppimisyhteisön kanssa. Varaa virtuaalinen paikkasi ja tule mukaan keskustelemaan verkkokoulutuksen tulevaisuudesta 👉 bit.ly/3ymI48g #itslearning #hybridioppiminen #itsCommunity pic.twitter.com/lTc9…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto