Kaksivaiheinen tunnistautuminen (2FA)

25.3. kaikille järjestelmänvalvojille itslearningissa aktivoidaan kaksivaiheinen tunnistautuminen (2FA). Sinulla on mahdollisesti se jo käytössä mutta jos ei, saat 25.3jälkeen pyynnön aktivoida 2FA kun kirjaudut. Tämä on yksinkertainen viiden askeleen prosessi missä voit itse valita mi 2FAsovellusta haluat käyttää. 

 

Service Support

4 kommenttia

 1. maaliskuu 28, 2019    

  Hei,

  Vaaditaanko tämä kaksivaiheinen tunnistautuminen jokaikinen kerta, kun kirjaudutaan sisään? Minä olen kirjautunut sisään muutamaan kertaan ja joka kerta vaaditaan tuo koodi…? Toivottavasti näin ei olisi, koska sisäänkirjautuminen tuottaa nyt sitten ylimääräistä hommaa.

  • Joakim Granqvist Joakim Granqvist
   huhtikuu 3, 2019    

   Sinun täytyy syöttää tätä koodia joka kertaa kun kirjaudut järjestelmävalvojatunnuksella. Aiheuttaa vähän lisää työtä muttaa antaa paljon parempi turvallisuus.

 2. huhtikuu 3, 2019    

  Ok ymmrrän, mutta tästä aiheutuu kyllä aivan turhaa vaivaa. Viime viikolla asensin vanhaan puhelimeeni tuon tunnistautumisen QR koodilla, mutta nyt minulla on uusi puhelin, enkä saa enää asennettua uuteen puhelimeeni tuota kaksivaiheista tunnistautumisen appia, koska tuota koodia ei ole enää näkyvillä sivuillanne, enkä saa myöskään asennettua tunnistautumista ”anna tilitiedot” kautta, koska Itslearningin todennuskoodi on ”avaimesi” kohtaan liian lyhyt. Voisinko saada tuon QR koodin uudelleen?

  • Joakim Granqvist Joakim Granqvist
   huhtikuu 3, 2019    

   Jos vaihdat puhelinta, tai 2FA sovellusta, sinun täytyy ensiksi kytke vanha liitos pois. (Omat Asetukset – Kaksiosainen todennus – Pura Liitos.)
   Sitten voit samassa kohdassa liittää uuteen puhelimeen. Jos edelleen ongelmia, otatko yhteytta meidän tukeen niin tutkitaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

⭐ Valmistaudu maailmanlaajuiseen verkkotapahtumaan opetusalan johtajien ja itslearningin oppimisyhteisön kanssa. Varaa virtuaalinen paikkasi ja tule mukaan keskustelemaan verkkokoulutuksen tulevaisuudesta 👉 bit.ly/3ymI48g #itslearning #hybridioppiminen #itsCommunity pic.twitter.com/lTc9…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto