Ny mediespelare

Feedback i ljud- och videoformat har alltid varit en viktig del av undervisning och lärande. Vi har nu lagt till en ny ljud-/videospelare utan Flash som är baserad på HTML5 och WebRTC. Den nya mediespelaren behöver inget tilläggsprogram, fungerar på mobila enheter och är tillgänglig genom textredigeraren i  itslearning.

Det är även möjligt att ge ljud- och videofeedback direkt i All-In-One-Grader.

WebRTC stöds av bl.a följande webbläsare: Chrome, Firefox ja Opera. (+ Android och iOS.)

 

Service Support

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Geneveläinen Collège du Lémanin parhaat etäopetuksen toimintamallit - tervetuloa huomenna to klo 12:00-12:25 Suomen aikaa webinaariin (engl.) - ilmoittaudu linkistä: bit.ly/3dLI2M0 #itslearning @collegeduleman #etäopetus #LMS #blendedlearning #edtech #oppiminen pic.twitter.com/boDA…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto