Google integration

Efter senaste uppdatering (r102) är det nu möjligt för er att koppla en G Suite domän till er itslearningsite.

Om ni väljer att koppla er site till G Suite kommer filerna inlämnade från Gdrive istället att ligga kvar på Gdrive, men behörigheten kan då styras från itslearning i Inlämningsuppgiftsverktyget, Ni får då också möjligheten att som lärare skapa en kopia till varje elev för en fil tillagd i en Inlämningsuppgift.

Efter koppling kan era användare använda detta från itslearning.

Här är instruktion på hur ni gör kopplingen men observera att detta ännu är en funktion ni själva kan välja att få aktiverad. För att aktivera denna möjlighet bör er systemadministratör kontakta vår support.

Service Support

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Geneveläinen Collège du Lémanin parhaat etäopetuksen toimintamallit - tervetuloa huomenna to klo 12:00-12:25 Suomen aikaa webinaariin (engl.) - ilmoittaudu linkistä: bit.ly/3dLI2M0 #itslearning @collegeduleman #etäopetus #LMS #blendedlearning #edtech #oppiminen pic.twitter.com/boDA…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto