itslearning-päivitys 96 – huhtikuu 2018

Tämän päivityksen myötä opettajilla on entistä paremmat työkalut opiskelijoiden etenemisen seurantaan. Katso mitä kaikkea opettajan on mahdollista nähdä 360-raportin kautta.

(Lue  sama artikkeli ruotsiksi)

360°-raporteilla tärkeitä tietoja opiskelijoista

Yhtenäisten tietojen kokoaminen opiskelijoista voi olla turhauttavaa. Kuka opettaja ei olisi joutunut käyttämään hajanaisia, ilman kontekstia olevia tietoja. Uusi 360°-raportti on ratkaisu tähän. Se antaa nopeasti tarvittavat tiedot opiskelijoiden arviointiin – saman tien.

Raportissa on kolme pääaluetta: Aktiviteetit, edistyminen ja arvosanat. Raporttien avulla voit hakea tuen tarpeessa olevia opiskelijoita tai tarkistaa koko luokan tai yksittäisen oppilaan edistymisen.

Yhden napsautuksen navigointi antaa käyttöösi hienoja graafisia esityksiä:

360°-raportti löytyy kurssi kohdalta valitsemalla 360°-raportit.

Huomaa, että 360°-raportit tulevat vähitellen saataville noin kolmen viikon aikana julkaisun jälkeen. Älä huolestu, jos et näe sitä heti.

Kurssin virta on nyt avoinna kaikille

Haluatko opiskelijoiden osallistuvan kursseillasi enemmän? Entä jos avaisit kurssin ilmoitustaulun opiskelijoille ja katsoisit, mihin keskustelu johtaa! Opettajat voivat tietenkin moderoida kaikkia viestejä.

Tee ilmoitusten kirjoittaminen opiskelijoille mahdolliseksi menemällä Ilmoitus-otsikon takana olevasta hammasrataskuvakkeesta uuden ilmoituksen asetuksiin. Valitse sitten ”Salli ilmoitusten julkaiseminen kaikille”.

Huomaa myös, että olemme siirtäneet asetuksen ”Poista käytöstä kommentit uusille ilmoituksille” kurssin asetussivulta ilmoituksen asetuksiin.

Erota toisistaan kurssit, joilla on samanlaiset nimet

Jos samannimisiä kursseja on monta, se voi olla hämmentävää erityisesti luetteloissa. Nyt samannimisten kurssien erottaminen on helpompaa, koska näytämme kurssin koodin kurssin nimen jälkeen.

Nimi ja koodi näkyvät:

  • kurssiluetteloissa
  • kun kopioit tai siirrät sisältöä
  • kun lisäät sisältöä kirjastosta
  • viesteissä
  • kalenterissa

Muokatut kalenteritapahtumat tallentuvat automaattisesti

Tallenna-painike on menneisyyttä kalenteritapahtumien muokkaamisessa. Tee muutokset, napsauta ponnahdusikkunan ulkopuolella ja voilà, muutokset tallentuvat automaattisesti.

 

Valitse kuville täydellinen koko

Kuvien koosta kiinnostuneet voivat nyt määrittää kuvalle tietyn leveyden ja korkeuden Kuvan ominaisuudet -ikkunassa RTF-editorissa. Määritys tekee kuvastasi juuri haluamasi kokoisen. Saat kuvan ominaisuudet näkyviin helposti napsauttamalla kuvaa editorissa. Muista, että voit muuttaa kuvan kokoa myös vetämällä sen kulmia tai reunoja.

 

Toimipaikan brändäys vain päähierarkian järjestelmänvalvojille

Jotta eri koulujen järjestelmänvalvojien toiminnan välille ei syntyisi ristiriitoja, ainoastaan päähierarkian järjestelmänvalvojat voivat käyttää toimipaikan brändäystä. Kaikki järjestelmänvalvojat voivat edelleen hallinnoida aloitusnäkymän brändäystä.

Parannuksia kirjastoon

Olemme tehneet pieniä parannuksia myös kirjastoon:

  • Tilan säästämiseksi olemme siirtäneet Lisää kirjastoon -painikkeen …-valikkoon.
  • Hakutulokset ovat nyt tehokkaampia, kun niihin on yhdistetty oppimistavoitteet. Lisäsimme ominaisuuden, koska tämän tyyppiset metatiedot ovat arvokkaita.
  • Olemme nopeuttaneet hakua piilottamalla oppimistavoitteet, kun esikatselet muiden maiden sisältöä.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto