itslearning-päivitys 95 – maaliskuu 2018

Uusin itslearning-päivitys perustuu pitkälti asiakkailtamme tulleeseen palautteeseen. Voit käydä selaamassa ja äänestämässä muiden käyttäjien ehdotuksia tai lisätä mukaan oman ideasi idea-portaalissamme. Sitä ennen, lue mitä uusia toimintoja saat käyttöösi uusimman päivityksen myötä.

(Lue sama artikkeli ruotsiksi)

Sivuston ulkoasun muokkaus

Brändi on osa identiteettiä, ja monet teistä ovat kyselleet mahdollisuutta tuoda omaa visuaalista ilmettä ilmi itslearningissä. Tässä julkaisussa voimme iloksemme esitellä toimipaikan ja alisivustojen aloitusnäkymien brändäys-toiminnon. Helpossa käyttöliittymässä voit lisätä oman logon, ylätunnisteen ja iskulauseen.

Aloita brändäys kirjautumalla sisään järjestelmänvalvojana. Valitse toimipaikan tai alisivuston aloitussivulla Asetukset ja toimi näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti:

Pienemmissä laitteissa taustakuva korvataan itslearning-grafiikalla.

Huomaa, että brändi-ilmeen lisääminen ei ole tällä hetkellä käytettävissä mobiilisovelluksessa.

Kuvien koon muuttaminen RTF-editorissa

Nyt RTF-editoriin lisättyjen kuvien koon muuttaminen tapahtuu helposti vetämällä kuvaa. Tämä on toiminut joissakin selaimissa jo aiemmin, mutta nyt se toimii myös Chromessa, Internet Explorerissa ja Edgessä.

Office Online nyt koko näytössä

Voit nyt avata tiedostoja koko näytön tilassa Office Onlinessa. Suurenna työtilaasi napsauttamalla koko näytön linkkiä.

PDF-tiedostojen nopeampi katselu

PDF-tiedostot avautuvat nyt nopeampaan katseluohjelmaan. Siksi Word Onlinea ei enää käytetä PDF-tiedostojen avaamiseen.

Yhtenäisempi kotitehtäväkokemus

Jotta kotitehtävät olisi helpompi tunnistaa kalenteritapahtumien joukosta, merkitsemme nyt kotitehtävät kuvakkeella kirjaimen sijaan.

Koulun ja toimipaikan suodatin kirjastossa

Jos kirjaston hakutuloksissa oleva resurssi on jaettu toimipaikkasi tai vähintään yhden koulun kanssa, jossa olet jäsenenä, voit nyt suodattaa hakutuloksia resurssin tarjoajan perusteella. Tästä on hyötyä etenkin silloin kun haluat suodattaa hakutuloksista oman oppilaitoksesi materiaalit.

 

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto