Espoon sivistystoimen KYKY-toiminta palkittu

Fronteria hyödyntävä espoolainen KYKY-toiminta voitti hopeaa tiukassa Espoon kaupunginjohtajan innovaatiokilpailussa. 

KYKY-toiminnassa

espoolaiset koulut ja päiväkodit kehittävät uusia oppimista, kasvua ja hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluja yhdessä yritysten ja yhteisöjen kanssa. Yhteisten toimintatapojen ja sopimuspohjien avulla kouluyhteisö, yritykset, yhdistykset, tutkimusta ja kehittämistä tekevät toimijat sekä kaupunkilaiset pystyvät turvallisesti systemaattiseen ja tehokkaaseen yhteiskehittämiseen. Yhä useampi oppija ja opettaja kokeilee uuden teknologian hyödyntämistä oppimisessa juuri KYKY-toiminnassa. Lisäksi toiminta edistää koulutusvientiä: mukana olevien yritysten tuotteiden pedagoginen vaikuttavuus kasvaa, ja Espoon referenssi on meriitti maailmalla. Kilpailun raadin mukaan vastaavanlaista systemaattista ja vaikuttavaa yhteiskehittämisen muotoa ei ole aikaisemmin toteutettu Suomessa eikä kansainvälisesti.

KYKY-toiminta tukee osaltaan uutta perusopetuksen opetussuunnitelmaa, jossa työelämätaidot ja yrittäjyys ovat mukana omana osa-alueenaan.

Lue lisää:

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto