Readspeakerin uusi versio

ReadSpeaker on itslearningin editoriin integroitu plugin, jonka voit helposti lisätä haluamallesi sivulle itslearning-kurssille – tai vaikkapa tehtävänantoon tai suunnitelmaan. Saatavilla on nyt uusi versio.

Mikä on Readspeaker?

ReadSpeaker-pluginin avulla annat itslearning-kurssimateriaaleillesi äänen. Näin tarjoat vaikkapa nuorille tai erityisen tuen tarpeessa oleville oppijoille helpomman tavan tutustua pidempiin teksteihin. Samalla tarjoat oppijoillesi paremmat yhdenvertaiset mahdollisuudet EU:n uuden saavutettavuusdirektiivin hengessä.

Mitä uusi versio pitää sisällään?

Readspeakerin uusi versio tuo käyttöösi uusia toiminnallisuuksia, ja nyt voit mm. ladata audioversion mp3-tiedostona haluamastasi sisällöstä, jolloin voit kuunnella sitä offline-tilassa.

Miten saan Readspeakerin käyttööni?

Readspeaker löytyy editorin pluginina editorin sovelluskirjastopainikkeen takaa. Ensimmäisellä käyttökerralla löydät sen selaamalla sovelluskirjastoa. Sen jälkeen se tulee sovellusvalikkoon aina helposti saataville.ReadSpeaker_editor

Oppija voi sitten kätevästi maalata haluamansa tekstin, ja napsauttaa luku-ikonia, jolloin hän kuulee valitsemansa tekstin selvällä suomenkielellä. ReadSpeaker on saatavilla myös mm. ruotsin- ja englanninkielillä.

its_readspeaker_listen-text

ReadSpeaker on maksullinen lisäpalvelu – ota yhteyttä (finland@itslearning.com) niin kerromme lisää!

Lue lisää:

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

#Rehtori'lle #itslearning on myös tietojohtamisen tuki. Tervetuloa tutustumaan PRO REXI 2020'n itslearningin osastolle. #suomentärkeinjohtaja #prorexi @SuomenRehtorit pic.twitter.com/KCha…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto