itslearning-päivitys 91 – syyskuu 2017

Opettajilta ja opiskelijoilta saadun palautteen perusteella olemme syyskuussa jatkaneet uuden Tehtävänanto-työkalun parantamista. Jonkin aikaa sitten julkaisimme mahdollisuuden liittää tiedostoja opettajan palautteeseen. Tässä julkaisussa on seuraavia uusia ominaisuuksia:

Huomaathan, että tämä uutinen käsittelee itslearningin viimeisintä versiopäivitystä. Jos haluat nopean yleiskatsauksen siihen, mitä itslearning on, voit katsoa vaikkapa tämän videon.

Kommentointiominaisuus

Tästä julkaisusta alkaen opiskelijat eivät enää voi kommentoida palautetta, kun vastaus on merkitty valmiiksi. Kommentointiominaisuus on nyt käytettävissä vain, jos opiskelijan on lähetettävä tehtävä uudelleen. Näin opiskelijat voivat pyytää lisäohjeita tarvittaessa.

Tiedostojen liittäminen arviointeihin

Nyt arviointeihin on myös mahdollista lisätä liitetiedostoja, jos opettajat haluavat vaikkapa antaa esimerkkejä parhaista käytänteistä.

itsR91_liite_arviointiin

Tiedostojen versiointi tehtävien vastauksissa

Tehtävänantoihin vastatessaan opiskelijat voivat ladata vastauksensa tiedostona. Opettaja voi lisätä tiedostoon kommentteja tai muokata tiedostoa arvioinnin yhteydessä. Kun tehtävä on arvioitu, järjestelmässä näkyy kaksi versiota tiedostosta:

  • Viimeksi lähetetty versio (vain luku): Kopio tiedostosta ennen opettajan muokkauksia.
  • Työtiedosto (muokattavissa): Tiedosto, jossa on opettajan tekemät muutokset.

Näin opiskelijat voivat palata alkuperäiseen versioon, jos tehtävä on lähetettävä uudelleen.

itsR91_versiointi_tehtavanannossa

Muut muutokset julkaisussa 91

Parannettu oppimistavoitteiden haku

Oppimistavoitteiden hakutuloksia on parannettu käyttämällä myös oppimistavoitteen otsikkoa ja kuvausta osana hakuehtoja.

Kotitehtävät ja kokeet

Aikaisemmin oli mahdollista määrittää kotitehtäviksi tehtävänantoja ja tehtäviä. Nyt kotitehtäväksi voi määrittää myös kokeen.

 

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto