Uusi tehtävänanto-työkalu

Olemme kehittäneet uutta tehtävänanto-työkalua jo jonkin aikaa, ja se on uusilla itslearning-saiteilla ollutkin käytössä alkuvuodesta 2017. Elo-syyskuun vaihteessa vaihdamme kaikille asiakkaille uuden työkalun vanhan paikalle. Mikä muuttuu?

its_assignment_view

Tärkeimmät muutokset

Tavoitteemme uuden tehtävänanto-työkalun kehityksessä olivat mm. käyttökokemuksen parantaminen, myös mobiililaitteilla, sekä tehtävänantojen jakamisen mahdollistaminen.

r87_assignment-mobile-view

Keskeisimmät kohokohdat ovatkin:

  • Mahdollisuus kommentoida suoraan tehtävänannon vastaukseen, ilman tarvetta tallentaa vastausta tai sen liitetiedostoa omalle koneelle
  • Tehtävänantojen jakaminen kirjastossa
  • Parempi tuki pienille näytöille
  • Tehtävänannon luominen on selkeämpää, ja asetukset löytyvät oikealta puolelta paremmin ryhmiteltyinä
  • Parempi palauteprosessi, jossa on keskustelu- ja kommentointivaihtoehdot

r87_assignment-3

Koska halusimme tehdä uudesta työkalusta selkeämmän ja yksinkertaisemman käyttää, osa vanhan työkalun toiminnallisuudesta, josta tiedämme käytön olevan vähäistä, ei ole otettu mukaan. Tällaisia ovat mm. vastaajan lisääminen tiettyyn ryhmään vastauksen lähettämisen jälkeen, sekä ryhmätöissä ilmoittautuminen itse. Opiskelijan määrittämät ryhmät ovat toki edelleen käytössä.

Mitä tapahtuu vanhoille tehtävänannoille?

Vanhat tehtävänannot jäävät edelleen talteen. Jos haluat hyödyntää vanhaa tehtävänantoa, siirretään se kopioitaessa automaattisesti uuteen työkaluun.

Miten voin tutustua uuteen?

Voit tutustua uuden työkalun mahdollisuuksiin interaktiivisessa demossamme, jossa ensin luodaan yksinkertainen tehtävä, ja sen jälkeen neljä erilaista tehtävänantoa.

Lisätietoja

Järjestämme uudesta työkalusta webinaariesittelyn keskiviikkona 16.8. klo 15. Ilmottaudu mukaan tästä! Jos et pääsekään mukaan, lähetämme ilmoittautuneille tallenteeseen tapahtuman jälkeen.

 

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

🌞Nyt nautitaan kesästä, kesälomasta, vapaa-ajasta. Tässä pienet kesälukemiset Sinulle, joka et sulje silmiäsi luonnonrauhassa kesälläkään: bit.ly/3nbBTiN Sanomattakin selvää - nyt on kesä! Aurinkoista juhannusta! t. Suomen itslearning-tiimi😎 pic.twitter.com/6qu7…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto