Tehtävä vs. Tehtävänanto itslearningissä

itslearning-kurssille voi muiden muassa lisätä tehtäviä sekä tehtävänantoja. Miten ne eroavat toisistaan?

its_course_add-menu

Keväällä 2017 aiemmin jokseenkin kankeasti nimetty mukautettu aktiviteetti -työkalu muuttui uudeksi Tehtävä-työkaluksi (eng. task). Tehtävä-työkalun avulla voit nopeasti lisätä kurssillesi tehtäviä, joihin ei sisälly mitään varsinaista tehtävänpalautusta. Tehtäviä voivat myös olla erilaiset aktiviteetit, jotka tehdään online-ympäristön ulkopuolella, mutta jotka silti halutaan ottaa mukaan itslearningiin esimerkiksi arviointia varten.

Tehtäviin voit myös liittää liitetiedostoja, joko omalta tietokoneelta ladaten tai pilvipalvelusta hakien.

its_task_addfile_task

Tehtävänanto-työkalu puolestaan on suunniteltu nimenomaan tehtäviin, joihin liittyy jonkinlainen palautus.

its_assignment_edit

Niin tehtäviin kuin tehtävänantoihin voi liittää määräajan, ja ne voi merkitä kotitehtäviksi, jolloin tämä näkyy selkeästi oppijan aloitusnäkymissä ja kurssin suunnitelmassa. Tehtävät ja tehtävänannot voi myös liittää oppimistavoitteisiin, kuten muutkin itslearning-kurssien aktiviteetit ja resurssit.

Voit tutustua Tehtävä- ja Tehtävänanto-työkaluihin interaktiivisessa demossamme, jossa ensin luodaan tehtävä, ja sen jälkeen neljä erilaista tehtävänantoa.

Huom. Tehtävänanto-työkalu itslearningissä on uudistumassa. Osalla käyttäjistä se on jo käytössä, ja lopuille se vaihdetaan päälle loppukuusta elokuussa 2017.

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

🌞Nyt nautitaan kesästä, kesälomasta, vapaa-ajasta. Tässä pienet kesälukemiset Sinulle, joka et sulje silmiäsi luonnonrauhassa kesälläkään: bit.ly/3nbBTiN Sanomattakin selvää - nyt on kesä! Aurinkoista juhannusta! t. Suomen itslearning-tiimi😎 pic.twitter.com/6qu7…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto