Webinaari itslearning-sovelluksesta

Tervetuloa kuuntelemaan esitystämme itslearningin uudistuneesta mobiilista sovelluksesta!
Mobiili sovellus päivittyi kuukausi sitten ja nyt sen avulla opiskelu on entistä helpompaa! Näytämme kuinka helppoa sovelluksen lataaminen ja käyttäminen on.  Nyt appin avulla voi seurata kurssien ilmoituksia ja palauttaa tehtäviä poistumatta appista.
 
Tuotetiimimme esittelee mobiilin sovelluksen uudet ominaisuudet sekä paljastaa mitä uutta voimme vielä odottaa ennen syyslukukauden alkua. Vastaamme webinaarin aikana myös yleisön kysymyksiin. Esitys pidetään englanniksi.
Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostia, jossa on linkki webinaariin osallistumista varten.

 

Osallistu maksuttomaan webinaariin perjantaina 5.5.2017 klo 16:00
Eikö sinulla vielä ole itslearning-sovellusta – Lataa se jo tänään!

Google Play

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Kestävää kehitystä yhteistyössä: @itslearning, @InnovasjonNorge, @noradno, @eduko_fi ja @NACTE_Tanzania edistävät Tansanian ammatillista ja korkea-asteen koulutusta. Lisätiedot: bit.ly/3VGndrt #kestäväkehitys #sustainability #ammatillinen #korkeaaste #educationmatters pic.twitter.com/C15M…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto