itslearning-päivitys R80 – Maaliskuu 2017

Tässä julkaisussa olemme parantaneet profiilikortin viestiosuuden käsittelymahdollisuuksia. 

Viestiosuuden supistaminen ja laajentaminen profiilikortissa

Tietoomme on tullut, että profiilikortin viestiosuus vie joidenkin käyttäjien mielestä liikaa tilaa. Se on hyvä huomio, ja tähän julkaisuun olemme lisänneet viestien piilotusmahdollisuuden. Voit supistaa viestiosion napsauttamalla nuolikuvaketta:

R80_1

Ja puhekuplakuvakkeesta saat viestit takaisin näkyviin:

R80_2

Seuraava päivityksemme, R81 tulee sisältämään runsaasti muutoksia. Olemme edenneet roadmapillamme aikataulun mukaisesti ja paljon parannuksia ja kokonaan uusia toimintoja on luvassa. Osa muutoksista otetaan käyttöön ensin aivan uusille asiakkaille, joille vasta luodaan sivusto. Vanhemmat asiakkaat saavat nämä muutokset käyttöönsä viimeistään kesälomien jälkeen, lukuvuoden alussa.

Lisää yksityiskohtia tulossa pian – pysykää kuulolla!

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Tänään on kansainvälinen salasananvaihtopäivä. Suuri osa elämästämme tapahtuu laitteilla ja digitaalisista tileistämme on tullut rikollisten magneetteja 🧲. Miten varmistat salasanojen turvallisuuden: 👉 bit.ly/3WSzYiv #edtech #salasana #password #security pic.twitter.com/X1Xr…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto