Fronter-sovellus mobiilissa työskentelyssä

Mobiilisovellukset tarjoavat hienoja lisämahdollisuuksia osallistamiseen. Tiedontuottajana kannattaa kuitenkin keskittyä pariin hyvään sovellukseen – se riittää. Huolehdi myös siitä, että pystyt siirtämään tuotokset pois sovelluksesta silloin, kun toisten on hyvä nähdä mitä olet tehnyt tai ajatellut.

Aika oppijan ohjaamiseen kärsii, jos opettajan aika kuluu tuotoksien hakemisessa tai etsimisessä. Työskentelyn siiloutuminen ei myöskään paranna oman oppimisen omistajuutta.

Fronter-mobiilisovelluksen avulla voit siirtää eri sovelluksissa tehdyt tehtävät tai tuotokset Fronteriin, jossa tapahtuu palautuksen tarkempi tarkastelu dialogissa oppijan kanssa. Fronterissa tehtävät ja aktiviteetit voidaan lisäksi kiinnittää OPSin tavoitteisiin, ja osaksi laajempaa kokonaisuutta.

Frontersovellusmobiili

Lue ja katso lisää:

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto