Onko konepeltisi alla riittävästi hevosvoimia?

ingress_LMS_quiz_fi

Kyselimme Educa-messujen aikaan ihmisiltä millaiset asiat ovat heidän mielestään tärkeitä kun pohditaan oppimisen ohjausjärjestelmän valintaa. Käytössä oleva alusta ohjaa luonnollisesti tietynlaiseen työskentelyyn ja toimii näin myös toiminnanohjausjärjestelmänä.

Keräsimme vastauksia verkkolomakkeella ja tässä analysoituna 50 ensimmäisen vastaajan tuokset:

Lomakkeessa oli 18 kysymystä teemoista

  1. Opetussuunnitelman tukeminen
  2. Käytettävyys
  3. Opettajien ammatillinen kehittyminen
  4. Palveluntarjoaja

Vastaajat saivat vastata skaalalla 1 – ei merkitystä – 3 siltä väliltä – 5 tärkeä. Vastaajat asettivat opettajien ammatillisen kehittymisen teemoista tärkeimmäksi (ka 4,12). Opetussuunnitelman tukemista (ka 4,07) ja Palveluntarjoajan ominaisuuksia (ka 4,02) pidettiin lähes yhtä tärkeinä. Vähiten pisteitä sai käytettävyys, joka sekin ylsi kuitenkin reilusti yli neutraalin keskiarvolla 3,87.

Yksittäisistä kysymyksistä eniten pisteitä sai väittämä ”Oppijoilla tulee olla mahdollisuus opiskella monipuolisia materiaaleja ja menetelmiä käyttäen. Oppijan osaamisen karttumisen osoittamiseen tulee olla useita eri tapoja.” (ka 4,33, kh 1,00).

Väittämä ”Oppijoiden, opettajien ja vanhempien tulee voida viestiä ja työskennellä yhdessä helposti monenlaisilla laitteilla. Vanhempien tulee nähdä lastensa tehtävät, eteneminen ja palaute.” oli saanut vähiten pisteitä (ka 3,71 kh 1,18). Tämän väittämän hajonta oli suurin, mikä saattaa kertoa siitä, että vastaajien joukossa oli henkilöitä eri asteilta – vanhempien rooli muuttuu oppilaiden varttuessa.

Käy täyttämässä kysely ja katso mitkä asiat vaikuttavat sinulla päätöksentekoon.

 

 

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Nyt voit osallistua #blendedlearning-webinaariin, ti 30.6. klo 15, sulautuvasta opetuksesta/oppimisesta ja jonka tavoitteena on, että opit tehostamaan #itslearningin käyttöä. Ilmoittautuminen bit.ly/3fPOXof #hybridschool, #remotelearning #1to1 #etäopetus #backtoschool pic.twitter.com/angV…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto