Tavoitteellinen työskentely ja oppimisanalytiikka

Olemme koonneet tähän sinun avuksesi materiaalimme helpottamaan arkeasi tavoitteellisuuden ja analytiikan tiimoilta:

Tavoitteet ovat mukana kaikessa toiminnassa itslearningissä. Oppilaitoksen tai kunnan oma opetussuunnitelma on integroitavissa itslearningiin ja opetussuunnitelman tavoitteet on liitettävissä helposti resursseihin ja aktiviteetteihin. Tavoitteiden näkyminen tehtävien yhteydessä ohjaa oppijan työskentelyä ja samalla oman osaamisen karttumista on vaivatonta seurata. Opettaja pystyy havaitsemaan minkä tavoitteen saavuttaminen tuottaa ongelmia ja suunnitella saamansa tiedon pohjalta lisätehtäviä.

Oppiainerajojen yli leikkaavia laaja-alaisia tavoitteita voi vaivattomasti hyödyntää ja itslearningin avulla opetussuunnitelman tavoitteet muuttuvat aidoksi arjen työvälineeksi. Mahdollisuuksia on rajattomasti!

Kaikesta toiminnasta kertyy oppilaitosjohdolle dataa, jota analysoimalla voidaan tarkastella opetussuunnitelman toteutumista ja käyttää kertynyttä tietoa apuna päätöksenteossa. Dataa yhtälailla on tarjolla oppilaalle kuin opettajalle oman tietojohtamisensa tueksi.

 

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto