Kansainvälisiä webinaareja Fronterista

Toteutamme maksuttoman suomenkielisen webinaarin Fronterin Tehtävätyökalusta 25.10. klo 15. Suomenkielisten webinaarien lisäksi Fronterin käyttäjille on tarjolla runsaasti webinaareja myös muilla kielillä. Ruotsissa Fronterin käyttäjät kokoontuvat kuukausittain kuuntelemaan webinaareja ajankohtaisista asioista ja päivittämään omaa osaamistaan. Webinaarit ovat kaikille osallistujille ilmaisia ja niiden kesto on 30 minuttia.

Englanninkieliselle yleisölle on yhtälailla tarjolla webinaareja kuukausittain. Tämän syksyn webinaaripäivät ja aiheet löytyvät Ison-Britannian Fronter-sivustolta. Myös näihin webinaareihin voi osallistua maksutta.

Suomalaisille asiakkaille suunnatuista webinaareista löytyy tietoa tapahtumakalenteristamme. Menneet webinaarit ovat katsottavissa tallenteina.

 

 

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Kestävää kehitystä yhteistyössä: @itslearning, @InnovasjonNorge, @noradno, @eduko_fi ja @NACTE_Tanzania edistävät Tansanian ammatillista ja korkea-asteen koulutusta. Lisätiedot: bit.ly/3VGndrt #kestäväkehitys #sustainability #ammatillinen #korkeaaste #educationmatters pic.twitter.com/C15M…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto