itslearning-päivitys 71 – syyskuu 2016

Monet ovat jo alkaneet käyttää uutta viestijärjestelmäämme ja on hienoa, että viestejä lähetetään enemmän kuin koskaan aiemmin. Opettajat ovat tuoneet esille joitakin ongelmia, joihin olemme puuttuneet tässä päivityksessä. Lisäksi olemme lisänneet ominaisuuksia ilmoituksiin.


Huomaathan, että tässä viestissä mainitut päivitykset julkaistaan eri aikoihin. Älä huolestu, jos sinulta puuttuu jokin mainituista toiminnallisuuksista – saat ne pian.

Pikaviestit

Henkilökohtaisten viestien lähettäminen kurssin osallistujille

Aikaisemmin kurssille lähetetty viesti lähetettiin automaattisesti ryhmäviestinä, ja jokainen vastaus lähetettiin kaikille kurssin osallistujille. Opettajat voivat nyt halutessaan lähettää henkilökohtaisia viestejä tai aloittaa ryhmäkeskustelun.

r71-uusi-viesti

Siistimme viestiominaisuutta myös niin, että suurelle ryhmälle lähetetty viesti luo nyt vain yhden viestiketjun.

r71-viestit

Opiskelijat eivät enää voi lähettää uutta kurssikohtaista viestiä, mutta he voivat vastata opettajan aloittamaan kurssin ryhmäkeskusteluun. Kaikki nykyiset kurssin keskustelut on suljettu, mutta opettajat voivat avata suljettuja viestejä.

Vastaanottajien valitseminen hierarkiasta

Vaihtoehto, jossa valitaan vastaanottajat hierarkiasta, on palautettu. Vastaanottajakentän vieressä olevan suurennuslasin napsauttaminen avaa vastaanottajien valinnan. Kuten ennenkin, vastaanottajien enimmäismäärä on tällä hetkellä 300 (määrä voi muuttua).

r71-suurennuslasi

”Enter” tarkoittaa nyt rivinvaihtoa, ei ”Lähetä”

Monelta opettajalta saamamme palautteen perusteella olemme päättäneet, että Enter-painikkeen painaminen vaihtaa riviä sen sijaan, että se lähettäisi viestin.

Ilmoitukset

Olemme myös parantaneet eri sisältöjen esittämistä ilmoituksissa, joten erityyppiset sisällöt on nyt helpompi erottaa toisistaan.

Tulossa pian ilmoituksiin

Tiedämme monen toivovan mahdollisuutta upottaa resursseja ja kuvia ilmoituksiin sekä julkaisujen ajoittamisominaisuutta. Suunnittelemme lähitulevaisuudessa seuraavia parannuksia ilmoituksiin:

  • Tuki kuvien ja resurssien, kuten tehtävien tai tiedostojen, upottamiseen ilmoitukseen samaan tapaan kuin Puulinkki-toiminnossa.
  • Julkaisujen ajoittaminen. Tämän ominaisuuden avulla voit päättää, milloin kirjoitus näkyy opiskelijoille.

Jos sinua kiinnostaa koko itslearningin pitkän aikavälin kehityssuunnitelmamme, käy katsomassa roadmappimme osoitteessa: http://www.itslearning.eu/roadmap

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

The #itslearning-mobiilisovellus tukee nyt tummaa taustaa, asiakkaidemme eniten toivoma ominaisuus Idea-sivulla. Pienempi kulutus ja parempi silmille. Kokeile nyt! pic.twitter.com/mjaC…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto