Uuden huoneen aloittaminen mallihuoneen pohjalta

Tiesitkö, että Fronteriin kannattaa harvoin luoda uutta huonetta täysin tyhjästä? Usein kannattaa ottaa olemassa oleva huone pohjaksi. Voit tehdä tämän uuden huoneen luontiruudulla.
Uuden huoneen luontiruudulla sinulla on kolme vaihtoehtoa:

Fronter huoneen tuonti

 1. Kopioi huoneesta -kohdassa näet kaikki oman Fronter-rakennuksesi huoneet, jotka voit kopioida uuden huoneen pohjaksi. Tässä ovat mukana niin sinun itse omistamasi vanhat huoneet, kuin rakennuksen pääkäyttäjän käytettäväksi tekemiä mallihuoneita.
 2. Toinen vaihtoehto, tiedostosta tuonti, tarkoittaa tilannetta, jossa olet saanut huonepaketin zip-muodossa jostain toisesta Fronter-rakennuksesta.
 3. Kolmas vaihtoehto, Fronterin mallihuoneet, sisältävät itslearningin  asiakkaiden saataville tekemiä huoneita. Ne on jaoteltu mahdollisen käyttäjäkunnan mukaan.

Käytännössä samat vaihtoehdot ovat käytössä myös, kun otat käyttöön oppilashallintojärjestelmästä (esim. Primus) tuodun huoneen.

Mitä huoneen kopiointi tarkalleen tuo mukanaan?

Huonekopio kopioi kaikki opettajan luomat sisällöt huoneeseen, mutta ilman osallistujia. Huomioi lisäksi seuraavat työkalukohtaiset seikat:

 • Keskustelut: vain keskustelupalstan aloitus kopioituu
 • Tehtävä: tehtävän annot kopioidaan, ei oppijoiden palautukset
 • Uutiset: mitään uutisia ei kopioida
 • Kysymyspankki: kysymyspankkia on tarkoitus käyttää yhdestä huoneesta käsin, eikä työkalu kopioidu
 • Ilmoitukset, kalenterimerkinnät: eivät kopioidu
 • Kansiot: kansiot, joille on määritetty pääsy vain tietyille huoneen osallistujille, eivät kopioidu, koska osallistujatkaan eivät seuraa mukana
 • Kansiot: kansiot joita ei ole muokattu sekä kansiot joiden pääsyä on muokattu huoneoikeuksiin perustuen kopioituvat
 • Itse määritellyt painikkeet huonetyökaluissa (vasen reuna): kopioituvat, mutta sellaisinaan, eli osoittaen edelleen alkuperäisiin kohteisiinsa

 

Service Support

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Tänään on kansainvälinen salasananvaihtopäivä. Suuri osa elämästämme tapahtuu laitteilla ja digitaalisista tileistämme on tullut rikollisten magneetteja 🧲. Miten varmistat salasanojen turvallisuuden: 👉 bit.ly/3WSzYiv #edtech #salasana #password #security pic.twitter.com/X1Xr…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto