itslearning-päivitys 68 – Elokuu 2016

itslearningin julkaisu 68 on nyt käytössänne. Lukuisista käyttöliittymään tulleista uudistuksista johtuen olemme lisänneet järjestelmään vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat saamaan uudet ominaisuudet nopeammin haltuun. Lisäksi olemme paranteneet pilvestä ladattavien tiedostojen käyttöä.

Uudet itslearning-asiakkaat saavat käyttöönsä uudistuneen tehtävätyökalun. Tehtävätyökalun toimintoja on selkiytetty ja tiivistetty, olennaset asiat erottuvat nyt paremmin. Aivan uutena ominaisuutena on opettajan ja opiskelijan välillä käytävä ohjauskeskustelu kunkin tehtävän yhteydessä. Nykyiset asiakkaat saavat uudistuneen tehtävätyökalun käyttöönsä myöhemmin tänä vuonna.

Lue yksityiskohtainen kuvaus päivityksen 68 ominaisuuksista (pdf)

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Tervetuloa webinaariin to 27.7. klo 14:30 (Suomen aikaa). Aihe: Tukholman yliopiston COVID-19-haasteet, niistä selvityminen ja parhaat onnistumiset. Lisätiedot ja ilmoittautumiset linkistä bit.ly/2YYaEx7 #universities #learning #covid19 #itslearning #LMS pic.twitter.com/V3m5…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto