Health check: Pedagogisten tavoitteiden tukeminen teknologialla

Me tahdomme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, niin pienet kuin isotkin. Siksi esittelemme Health Check-palvelun. Yhdistämällä Fronterin ja itslearningin osaamisen, meillä on runsas joukko kokeneita pedagogisia asiantuntijoita, jotka ovat valmiina auttamaan sinua jo tänään.

‘Health Check’ koostuu viidestä tärkeästä vaiheesta.

1. Arvioi organisaatiosi tarpeet

Teknologia on väline jonkin tavoitteen saavuttamiseksi. Hyvän suunnittelun ja ideoinnin tukemana teknologian avulla voidaan saavuttaa hyötyjä ja hyviä tuloksia. Tämän vaiheen aikana toteutamme strategisen arvioinnin nykytilastanne ja tavoitteistanne. Joillekin kouluille tämä tarkoittaa keskittymistä oppimistuloksiin, toisille IT-hankintoijen suunnittelua. Huolimatta visiostanne, tarvitsette kumppanin joka auttaa ja ohjaa teitä keskittymään oikeisiin asioihin.

2. Määrittele tavoitteenne

Pitäen lopputuloksen mielessä, voimme toteuttaa Gap-analyysin ja päättää mikä on tärkein kehitystä tarvitseva alue. Ajattelun taitojen kehittäminen ja opetusteknologian hyödyntäminen ovat esimerkkejä alueista, jotka voivat nousta esiin Gap-analyysissa. Tärkeää on myös arvioida teidän nykyinen Fronter-käyttönne ja verrata sitä suhteessa pitkän aikavälin tavoitteisiinne.

3. Suunnittele toteutus

Kun strategia ja tarpeet on analysoitu, voimme alkaa suunnitella keinoja niiden saavuttamiseksi. Tämän vaiheen lopputuloksena syntyy lähitulevaisuuteen ja pidemmälle aikavälille tähtäävä suunnitelma, joka sisältää selkeät etapit, halutut tulokset ja tarpeisiinne räätälöidyn palvelukuvauksen, joka auttaa tavoitteeseen pääsemisessä.

4. Toteuta suunnitelma

Kaikissa kehittämisprojekteissa on tärkeää saada vahva alku ja onnistua julkaisemaan hyviä tuloksia jo projektin alkuvaiheessa kaikille projektin osapuolille – opiskelijoille ja opettajille. Yhdessä kehittämämme suunnitelman avulla rakennamme konseptin, jolla tuloksia saadaan alusta alkaen. Tämän positiivisen alkusysäyksen avulla on mahdollista ylläpitää myönteistä kehitystä myös jatkossa.

5. Tulosten arviointi ja palaute

Mittaaminen, tulosten tarkastelu ja menetelmien kehittäminen on aina tärkeää. Health Check sisältää vahvan hallintaelementin, joka varmistaa että pysymme oikealla tiellä kohti niitä tavoitteita jotka olemme yhdessä määritelleet.

Ota yhteyttä kuullaksesi lisätietoa Health Checkistä

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Kestävää kehitystä yhteistyössä: @itslearning, @InnovasjonNorge, @noradno, @eduko_fi ja @NACTE_Tanzania edistävät Tansanian ammatillista ja korkea-asteen koulutusta. Lisätiedot: bit.ly/3VGndrt #kestäväkehitys #sustainability #ammatillinen #korkeaaste #educationmatters pic.twitter.com/C15M…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto