Tutustu tarkemmin uudistuneeseen itslearningiin

Kuten olemme aikaisemmin kertoneet, itslearning on uudistumassa kesän aikana. Suurin osa kehittyvästä itslearningistä päivittyy automaattisesti heinäkuun 2016 aikana. Käytettävissä on nyt uusi webbisivusto, joka kertoo yksityiskohtaisemmin tulevista uudistuksista.

its-new-experience-website

Meille hyvä käyttäjäkokemus tarkoittaa käyttäjäkokemuksen priorisointia. Tämä ei tarkoita vain värejä ja fontteja ja suunnittelua (vaikka toivommekin että pidät uudesta ulkoasustamme). Meille tämä kaikki tarkoittaa sitä, että saat intuitiivisen ja nopean käsityksen kaikesta sinulle tärkeästä ja että mikään ei tuntuisi työläältä.

Nopea navigointi ja helpot tavat tehdä yhteistyötä vapauttavat aikaasi että voit keskittyä siihen, millä on merkitystä: oppijoihin, jotka menestyvät paremmin.

Lue lisää

new_its_course

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Kestävää kehitystä yhteistyössä: @itslearning, @InnovasjonNorge, @noradno, @eduko_fi ja @NACTE_Tanzania edistävät Tansanian ammatillista ja korkea-asteen koulutusta. Lisätiedot: bit.ly/3VGndrt #kestäväkehitys #sustainability #ammatillinen #korkeaaste #educationmatters pic.twitter.com/C15M…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto