Fronter-palvelun ip-avaruus

Fronter-palvelu tarjotaan Software as a Service -käyttöpalveluna, jonka takana on laaja ip-avaruus. Monet palveluistamme käyttävät vuorostaan Cloudflare-palvelua, jonka koko ip-avaruus on listattu osoitteessa https://www.cloudflare.com/ips.

Yhteydet näihin ip-osoitteisiin on oltava sallittuna, jotta Fronteria voidaan käyttää. Palvelumme käyttävät pääasiassa portteja 80 ja 443 (mutta katso alla esim. autentikointipalvelujen mahdollisista poikkeuksista).

Fronterin Oslo-palvelukeskus

Monet Fronterin palveluista tuotetaan Oslon palvelukeskuksestamme. Ole yhteydessä tukipalveluihimme, jos tarvitset lisätietoja Oslo ip-avaruudestamme.

Fronter-palvelusta tulevat yhteydet

Fronter-palvelun peruskäyttö nettiselaimella vaatii vain Cloudflareen ja Fronteriin päin avatut yhteydet. Tietyt yhteydet kuitenkin käynnistetään Fronterista päin asiakkaan omiin palveluihin. Yleisin esimerkki tästä on ldap/AD-autentikointi, jossa Fronter avaa yhteyden ko. palveluun.

Fronterin Oslon ip-avaruudesta on siis sallittava yhteydet ko. palveluun ja sen käyttämään porttiin (esim. 636, mutta portti voi vaihdella asiakaskohtaisesti).

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Tänään on kansainvälinen salasananvaihtopäivä. Suuri osa elämästämme tapahtuu laitteilla ja digitaalisista tileistämme on tullut rikollisten magneetteja 🧲. Miten varmistat salasanojen turvallisuuden: 👉 bit.ly/3WSzYiv #edtech #salasana #password #security pic.twitter.com/X1Xr…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto