itslearning-ohjeita

Käyttöohjeet

itslearningin käyttöohjeet löytyvät itslearningistä napsauttamalla auki näytön oikean ylänurkan valikko ja valitsemalla ”Ohje”. Lisäksi linkkejä ohjeeseen on sijoitettu eri puolille itslearningiä kunkin toiminnallisuuden yhteyteen. Nämä ohjeet saa auki napsauttamalla näytössä näkyvää rataspyörää.

Katso myös tämän sivuston sisältämät ohjeet ja vinkit.

Videot

itslearningin käytöstä on julkaistu video-ohjeita.

Julkaisut

Vinkkejä ja ideoita itslearningin monipuoliseen käyttöön löytyy kirjoittamistamme julkaisuista. Julkaisuja löytyy muun muassa opiskelijalähtöisestä oppimisesta, mobiilista oppimisesta ja sulautuvasta opetuksesta. Julkaisut ovat luettavissa ilmaiseksi verkkosivuillamme.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Tänään on kansainvälinen salasananvaihtopäivä. Suuri osa elämästämme tapahtuu laitteilla ja digitaalisista tileistämme on tullut rikollisten magneetteja 🧲. Miten varmistat salasanojen turvallisuuden: 👉 bit.ly/3WSzYiv #edtech #salasana #password #security pic.twitter.com/X1Xr…

reply · retweet · favorite