Pääkäyttäjätuki

Tämä sivusto on suunnattu sinulle, joka käytät Fronter- tai itslearning-ympäristöä opetuksessa tai muussa toiminnassa – olet sitten pääkäyttäjä, opettaja tai jossain muussa roolissa. Sivustolta löytyy ohjeita ja infoa molemmista ympäristöistä. Sivustolla on myös ajankohtaista tietoa koulutuksista ja tapahtumista.

Pääkäyttäjänä voit lisäksi olla pulmatilanteissa yhteydessä tukipalveluumme.

Minkälainen on täydellinen tukipyyntö?

Ottamalla mukaan tukipyyntöösi alla kuvatut asiat, tukipyyntöösi vastataan nopeammin ja asian selvittely pääsee heti käyntiin ilman lisäkysymysten esittämistä:

  1. Mitä on tapahtunut: mitä yritit tehdä, mikä oli lopputulos ja mikä oli tavoiteltu lopputulos?
  2. Missä tämä tapahtui: kerro kurssin tai huoneen nimi ja käyttämäsi työkalu.
  3. Kenelle tämä tapahtui: ilmenikö ongelma ainoastaan sinulla vai kaikilla käyttäjillä? Kerro tukipyynnössäsi käyttäjätunnus, jolla ongelma ilmeni.
  4. Milloin ongelma ilmenee: tapahtuuko se joka kerralla, tapahtuuko se edelleen vai ilmestyykö satunnaisesti?
  5. Millä selaimella surffaat ja mitä laitetta käytät? Voit tarkistaa selamesi version esimerkiksi https://www.whatismybrowser.com/

Voinko antaa kehitysehdotuksia tuotteestanne?

Ehdottomasti! Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus osallistua itslearningin kehittämiseen kansainvälisen tuotekehitystiimimme seuraaman idea-portaalimme kautta. Siellä voit tehdä omia kehittämisehdotuksia, tarkastella mitä muut ovat ehdottaneet sekä äänestää ja kommentoida/jatkokehittää tehtyjä ehdotuksia.

Miten otan yhteyttä pulmatilanteissa?

Pääkäyttäjänä voit kirjautua tukiportaaliimme osoitteessa support.itslearning.fi/helpdesk. Portaalissa näet myös kaikki aikaisemmat tukipyyntösi, sekä roolistasi riippuen mahdollisesti myös muiden organisaatiosi pääkäyttäjien lähettämät tukipyynnöt.

Asiakaslupauksemme on vastata tukipyyntöihin vuorokauden sisällä (arkipäivisin klo 8-16 välillä).

Lue myös

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Tulevat tapahtumat

Viimeisimmät viserrykset

Lämpimästi tervetuloa itslearningin GDPR-aamiaisseminaariin 27.3. Helsingissä! Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu oheisen linkin kautta: itslearning.com/fi/g…

Artikkeliarkisto