itslearning-ohjeita

Käyttöohjeet

itslearningin käyttöohjeet löytyvät itslearningistä napsauttamalla auki näytön oikean ylänurkan valikko ja valitsemalla ”Ohje”. Lisäksi linkkejä ohjeeseen on sijoitettu eri puolille itslearningiä kunkin toiminnallisuuden yhteyteen. Nämä ohjeet saa auki napsauttamalla näytössä näkyvää rataspyörää.

Katso myös tämän sivuston sisältämät ohjeet ja vinkit.

Videot

itslearningin käytöstä on julkaistu video-ohjeita. Ohjeet löytyvät itslearningin Vimeo-kanavalta.

Julkaisut

Vinkkejä ja ideoita itslearningin monipuoliseen käyttöön löytyy kirjoittamistamme julkaisuista. Julkaisuja löytyy muun muassa opiskelijalähtöisestä oppimisesta, mobiilista oppimisesta ja sulautuvasta opetuksesta. Julkaisut ovat luettavissa ilmaiseksi verkkosivuillamme.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Hei! Saitko tänään uutiskirjeen koskien suostumusta saada jatkossa lähettää uutiskirjeitä. Olitpa asiakkaamme tai muuten meistä kiinnostunut - vain klikkaamalla painiketta "Kyllä kiitos", saat jatkossa tietoa uutuuksistamme, tapahtumistamme jne. Muista klikata "Kyllä kiitos"! pic.twitter.com/1gcZ…