itslearning-kurssin loppuarviointi

itslearningin arviointikirjaan voi tehdä omia, tehtävistä riippumattomia, arviointeja. Tälläinen arviointi voidaan myös merkitä loppuarvioinniksi, joka on lisäksi mahdollista viedä opiskelijahallintojärjestelmään, esim. Primuksen arviointikirjoille.

Saat loppuarvioinnit käyttöön näin. Huomaa, että jos käytössänne on tietojen synkronointi opiskelijahallintojärjestelmästä, voidaan lukukausienkin luominen automatisoida samaten kuin kurssien liittäminen lukukausille.

Lukukaudet

Määrittele ensin saitillesi lukukausi, ja lisää lukukauteen yksi tai useampi erilainen loppuarviointi.

Loppuarvioinnin arviointiasteikko valitaan saitille määritellyistä asteikoista.

Nyt loppuarviointi on käytössä kyseiseen lukukauteen liitetyillä kursseilla.

Kurssin arviointikirja

Liitä kurssi ensin lukukauteen. Löydät tämän asetuksen kurssin asetuksista, kohdan ”Kurssin ominaisuudet ja toiminnot” alta.

Nyt voit arviointikirjan vasemmasta yläkulmasta lisätä uuden arvioinnin.

Valitse arvioinnin tiedoista ”Mukautettu arviointi (mikä tahansa arvioitava työ)”, ja ”Käytä tätä loppuarviointina”. Anna sopiva otsikko, tarkista että oikea lukukausi on valittuna, ja Tallenna.

Nyt saat arviointikirjaan uuden sarakkeen loppuarvioinneille. Napsauta sarakeotsikkoa, niin pääset antamaan arviointeja.

Vinkki: samalla tavalla voit lisätä arviointikirjaan vaikkapa väliarviointeja. Jätä silloin vain loppuarviointina käyttäminen ruksaamatta.

Tiedonsiirron automatisointi

Kun sekä oppilaat tai opiskelijat että itslearning-kurssit tuodaan opiskelijahallintojärjestelmästä, voidaan loppuarviointi lähettää takaisin samalle opiskelijahallintojärjestelmän yksikölle. Primuksen tapauksessa arviointikirjoille. Myös lukukausien luonti voidaan automatisoida opiskelijahallintojärjestelmän tiedoista.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää automatisoinnin mahdollisuuksista!

 

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

#itslearning onnittelee opettajia maailman opettajien päivänä! #OAJn tilaisuudessa keskusteli #arvioinnin tutkimuksesta Najat Ouakrim-Soivio. #itslearningin alusta mahdollistaa opettajille oppimisen #pelillistämisen sekä monipuolisen arvioinnin. pic.twitter.com/xY5Y…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto