Arkistoidut kurssit itslearningissä

Kaikkia vanhoja kursseja ei kannata pitää samassa, aktiivisten kurssien listassa. Niitä ei kuitenkaan useimmiten ole syytä poistaa kokonaan – itslearningiin itse tehdyt kurssit voikin arkistoida. Oppilashallintojärjestelmästä, kuten Primus, tuodut kurssit puolestaan arkistoidaan automaattisesti, kun ko. kurssin taustalla oleva Primuksen arviointikirja arkistoidaan.  

Kurssi on helppo arkistoida kurssit-listassa. Valitse haluamasi kurssi tai kurssit, ja napsauta ylärivistä ”arkistoi”. Samalla tavalla voit poistaa arkistoinnin. Näytä-valikon avulla voit valita näytettäväksi kaikki, tai vain aktiiviset, tai vain arkistoidut kurssit.

Kurssin arkistointi ei tee kurssin sisällölle mitään. Kurssi on edelleen saatavilla sisältöineen, mutta se siivotaan pois aktiivisten kurssien listauksesta, sekä pois osallistujien suosikkikursseista. Näin se ei ole enää näkyvissä ylärivin Kurssit-valikossa, eikä mobiilisovelluksessa.

Kurssi löytyy edelleen siis kaikki kurssit -näkymässä, valitsemalla Näytä-valikosta kaikki tai arkistoidut.

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Hei! Saitko tänään uutiskirjeen koskien suostumusta saada jatkossa lähettää uutiskirjeitä. Olitpa asiakkaamme tai muuten meistä kiinnostunut - vain klikkaamalla painiketta "Kyllä kiitos", saat jatkossa tietoa uutuuksistamme, tapahtumistamme jne. Muista klikata "Kyllä kiitos"! pic.twitter.com/1gcZ…

Artikkeliarkisto