Tehtävänannot kirjastossa

itslearning-kirjastoon voi sivujen, linkkien ja tiedostojen tehdä myös tehtävänantoja. Kirjastosta ne on helppo jakaa muille opettajille, sekä ottaa käyttöön omillakin kursseilla – muutokset voit tehdä yhteen paikkaan keskitetysti.

Me olemme lisäksi tuoneet kirjastoon joukon valmiita tehtävänantopohjia. Suurin osa pohjista perustuu Helsingin kaupungin opetusviraston Mediakeskuksen ja Perusopetuslinjan Kiela-hankkeen Menetelmäviuhkaan.

Löydät nämä tehtävänannot hakusanalla ”menetelmäviuhka” tai ihan vain ”tehtävänanto”.

Kukin tehtävänannoista on tosiaan mallipohja, eli niistä voit ottaa kopion omalle kurssillesi ja muokata tarpeidesi mukaan.

Voit ottaa kopion lisäämällä ensin tehtävänannon kurssillesi, ja sitten lisäämisen jälkeen avata tehtävänannon kurssilla. Oikean yläkulman kolmen pisteen takaa löydät kopioinnin.

Kopioinnin jälkeen voit vapaasti muokata tehtävänantoa.

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Hei! Saitko tänään uutiskirjeen koskien suostumusta saada jatkossa lähettää uutiskirjeitä. Olitpa asiakkaamme tai muuten meistä kiinnostunut - vain klikkaamalla painiketta "Kyllä kiitos", saat jatkossa tietoa uutuuksistamme, tapahtumistamme jne. Muista klikata "Kyllä kiitos"! pic.twitter.com/1gcZ…

Artikkeliarkisto