Tehtävänpalautusten kommentointi

itslearningin tehtävänantotyökalussa opettaja pääsee helposti annotoimaan ja kommentoimaan opiskelijoiden vastauksia, kun opiskelija on palauttanut vastauksessaan liitetiedoston.

Jos liitetiedosto on jotakin Officen tunnistamaa muotoa, itslearning avaa tiedoston Office Onlinessä ja opettaja pääsee tekstiä maalaamalla kommentoimaan Office Onlinen kommentointitoiminnolla sopivaa kohtaa tekstiä. Saat palautuksen auki kommentoitavaksi napsauttamalla asiakirjan otsikkoa.

Jos opiskelijan vastaus on jossakin tiedostomuodossa, jota ei pystytä avaamaan Office Onlinellä, kuten pdf, avataan se itslearningin omassa tiedostojenkatseluohjelmassa. Tässäkin tapauksessa opettaja voi maalata haluamansa tekstin kohdan ja kirjoittaa kommenttinsa.

Tilanteessa jossa opiskelija kirjoittaa vastauksensa suoraan itslearningiin käyttämällä tekstieditoria, ei toistaiseksi ole mahdollista kommentoida suoraan kontekstissa. Tällöin opettajan täytyy käyttää yleistä palautekenttää. Pitkiä tekstejä ei muutenkaan suositella kirjoitettavaksi editoriin, sillä siinä ei ole automaattista tallennusta

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Hei! Saitko tänään uutiskirjeen koskien suostumusta saada jatkossa lähettää uutiskirjeitä. Olitpa asiakkaamme tai muuten meistä kiinnostunut - vain klikkaamalla painiketta "Kyllä kiitos", saat jatkossa tietoa uutuuksistamme, tapahtumistamme jne. Muista klikata "Kyllä kiitos"! pic.twitter.com/1gcZ…

Artikkeliarkisto