Etsi ohjetta

Tutustu itslearningin ja Fronterin käyttöohjeisiin ja selaa vinkkejä.

Etsi

Kirjoita tukipyyntö

Pääkäyttäjänä voit lähettää tukipyynnön tukijärjestelmämme kautta.

Lähetä

Jaa ideasi

Jaa itslearning-kehitysideasi muiden käyttäjien kanssa.

Jaa

itslearning-päivitys R79 – Helmikuu 2017

tile150

Tässä julkaisussa olemme kehittäneet edelleen Yleiskatsauksen näkymää lisäämällä uusia ominaisuuksia ilmoituksiin. Lisäksi olemme päivittäneet raportteja ja luoneet kokonaan uuden raportin – Kurssin oppimistavoitteiden kohdentamisraportin.

Uusia Fronter-ohjeita

fronter_150x150

Kaikilla Fronterin käyttäjillä on mahdollisuus muokata omaa Fronterin käyttöliittymää vastaamaan paremmin omia tarpeita. Tätä tukemaan olemme nyt julkaisseet uusia Fronter-ohjeita.

Onko konepeltisi alla riittävästi hevosvoimia?

ingress_LMS_quiz_fi

Kyselimme Educa-messujen aikaan ihmisiltä millaiset asiat ovat heidän mielestään tärkeitä kun pohditaan oppimisen ohjausjärjestelmän valintaa. Käytössä oleva alusta ohjaa luonnollisesti tietynlaiseen työskentelyyn ja toimii näin myös toiminnanohjausjärjestelmänä.

itslearning-päivitys R78 – Helmikuu 2017

tile150

Tämän päivityksen myötä tarjoamme käyttöönne entistä parempia raportteja oppimistavoitteista. Loppukäyttäjälle tämä on ainoa näkyvä parannus, vaikka töitä on jälleen tehty runsaasti osioissa, jotka eivät suoraan käyttöliittymässä näykään.

Fronterin ILP-työkalu ja toimintasuunnitelma

fronter_150x150

Fronterin ILP-työkalussa (Individual Learning Plan) voit koota yhteen tavoitteet useista huoneista, ja tehdä laajempaa arviointia esim. lukukauden lopussa tai yleisemmin suunnitella (itse)arvioinnin jälkeisiä asioita – miten jatkossa toimitaan. ILPin ja huoneiden tavoitteiden välillä on automaattinen linkki. Myös huoltajat voidaan ottaa mukaan toimintasuunnitelman tekoon.

itslearning-mobiilisovelluksen päivitys

tile150

itslearningin mobiilisovellus on päivitetty, ja uudet versiot sekä Android- että iOS-sovelluksesta ovat nyt saatavilla. Olemme helpottaneet sovellukseen kirjautumista ja oman saitin löytämistä, mobiilisovelluksen käytön aloittamista uutena käyttäjänä, sekä lisänneet viestien ja kommenttien muokkausmahdollisuuksia.

itslearning-päivitys 77 – Tammikuu 2017

tile150

Tällä kerralla olemme jälleen työskennelleet enimmäkseen konepellin alla tapahtuvien toimintojen parissa. Muutamia käyttäjille näkyviä muutoksia mahtuu kuitenkin myös mukaan tähän päivitykseen.

Pistä päivä kalenteriin – Käyttäjätapaaminen 3. – 4.8.2017

Group of People Connection Digital Device Concept

Kutsumme sinut yhteiselle matkalle. Aloita taipaleesi opiskelijana itslearning / Fronter -akatemiassa. Tarjoamme evääksesi pedagogisia elämyksiä, tietoa digitaalisuuden mahdollisuuksista niin pedagogisen johtajan kuin opettajan näkökulmasta.

Fronter-kehitys 2017

fronter_150x150

Fronterin kehityssuunnitelmat vuodelle 2017 keskittyvät kolmeen tärkeään osa-alueeseen: mobiiliin, ydintoiminnallisuuksiin (mm. Tehtävät ja Testit) ja integraatioihin.

MPASS-kertakirjautuminen Fronteriin ja itslearningiin

both_150x150

MPASS-ratkaisun avulla voit käyttää sinulle tuttua käyttäjätunnusta – samaa, jolla kirjaudut vaikka Facebookiin – myös silloin kun käytät esimerkiksi oppimisalustaa, digitaalista oppimateriaalia tai muuta järjestelmää.

itslearning-päivitys 76 – Joulukuu 2016

tile150

Päivityksessä 76 olemme kehittäneet lisää toimintoja pikaviestityökaluun, Kirjaston hakuun, aloitusnäkymän virtaan ja ilmoituksiin, kurssien hakuun

Pikaviestikyselyn tulokset

tile150

itslearningin pikaviestin päivittyi syyslukukauden 2016 alussa. Uuden pikaviestimen myötä opettajien, oppijoiden ja vanhempien on entistä vaivattomampi pitää yhteyttä toisiinsa. Pikaviestityökalulla voit lähettää viestejä yksittäisille henkilöille tai vaikkapa koko kurssille. Jos käyttäjä on ladannut itselleen itselarning-appin, saa hän tiedon mobiiliin laitteeseensa välittömästi uuden viestin saapuessa.

Rauhallista Joulua

Rauhallista Joulua

itslearning-päivitys 75 – Marraskuu 2016

tile150

Tällä kertaa olemme päivittäneet samalla kerralla monia eri työkaluja. Parannuksia on tullut uuteen viestityökaluun, kirjastoon, kursseille itseilmoittautumiseen ja raportteihin.

Tiedostojen tallennus Fronterin arkistosta

fronter_150x150

Keskiviikkona 16. marraskuuta korvaamme vanhan, Java-pohjaisen tallennustoiminnon uudella ratkaisulla. Tämän päivityksen myötä monen tiedoston imuroiminen Fronterin arkistosta avaa pienen ponnahdusikkunan, joka näyttää tiedostojen imuroimisen edistymisen.

Tulevat tapahtumat

Viimeisimmät viserrykset

Uusi artikkeli käyttäjäsivustolla: itslearning-päivitys R79 – Helmikuu 2017 users.itslearning.fi…

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Artikkeliarkisto