Päivitys 113 – Toukokuu 2020

Kurssien 360°-viikkoraportin ilmoitukset

Yhdellä klikkauksella voi aktivoida kurssitoimintojen ilmoitukset. Opettajat voivat nyt halutessaan vastaanottaa viikoittain ilmoituksia. Tämä on hyödyllistä etenkin etäopiskelua varten, jotta voidaan seurata kuinka oppijat harjoittavat kurssitoimintaa viikosta toiseen.

Järjestelmänvalvojat voivat myös aktivoida tämän ominaisuuden sivustotasolla. Siirry kohtaan Järjestelmänvalvoja >> Muokkaa yleisiä asetuksia >> Ominaisuudet ja suojaus. Opettajien on aktivoitava omat kurssitoiminnot. Jos tämä aktiviteetti on kytketty pois päältä, opettajat eivät saa ilmoituksia.

Lue lisää

 

 

Service Support

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto