Mentori-roolissa toimiminen

Mentori-oikeus on itslearningissä käytettävissä oleva erikoisoikeus/-rooli, jolla voidaan laajentaa esim. vastuuopettajien, erityisopettajien ja opojen oikeuksia valittujen opiskelijoiden/oppilaiden tietoihin ilman, että heitä lisätään opiskelijan kanssa samoihin kursseihin.
Mentori-oikeuden myötä käyttäjä saa näkyvyyden häneen kytkettyihin käyttäjiin ja heidän esim. arviointikirjaan kirjattuihin arviointeihin ja osaamisen kehittymiseen (alla kohta Arvioinnit). On olemassa myös muita näkymiä, joita oppilaitoksessa / organisaatiossa saattaa olla käytössä, kuten läsnäolojen kirjaaminen sekä henkilökohtaiset oppimissuunnitelmat, mitkä tulevat mentorille näkyviin.

itslearning ohje – Mentori-rooli

Service Support

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Toivotamme kaikille opettajille, oppijoille sekä vanhemmille oikein aurinkoista kesää ja kesälomaa. pic.twitter.com/hg48…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto