Uppdatering 110 – September 2019

Massmeddelanden
Det är nu lättare att skicka meddelanden till hela organisationen på en gång – alla lärare, alla studerande, vårdnadshavare (om de är tillagda i itslearning) eller alla lärare i en specifik hierarki.Massmeddelanden visas under Meddelande i webbversionen samt i appen.

Mottagare kan endast läsa dessa massmeddelanden (inte svara).

Läs mer här.

Service Support

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Suunnitelmat itslearningissa ovat täydellinen työkalu opetukseen kaikissa ikäluokissa. Käytä niitä etäopetuksessa niin oppijat voivat seurata opetuksen sisältöjä ja rakenteita aivan kuten luokkaopetuksessa. bit.ly/3dSnKkW #suunnittelu #itslearning #etäopetus pic.twitter.com/hbLI…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto