Uppdatering 110 – September 2019

Massmeddelanden
Det är nu lättare att skicka meddelanden till hela organisationen på en gång – alla lärare, alla studerande, vårdnadshavare (om de är tillagda i itslearning) eller alla lärare i en specifik hierarki.Massmeddelanden visas under Meddelande i webbversionen samt i appen.

Mottagare kan endast läsa dessa massmeddelanden (inte svara).

Läs mer här.

Service Support

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Nyt voit osallistua #blendedlearning-webinaariin, ti 30.6. klo 15, sulautuvasta opetuksesta/oppimisesta ja jonka tavoitteena on, että opit tehostamaan #itslearningin käyttöä. Ilmoittautuminen bit.ly/3fPOXof #hybridschool, #remotelearning #1to1 #etäopetus #backtoschool pic.twitter.com/angV…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto