Tvåfaktorauentisering (2FA

25.3 kommer tvåfaktorauentisering (2FA) att bli obligatoriskt för alla systemadministratörer i itslearning. Du har kanske redan fått detta aktiverat men i annat fall kommer du efter 25.3 att se en uppmaning att aktivera 2FA vid inloggningDetta är en enkel process i fem steg där du själv kan välja mellan flera 2FA-appar. 

Service Support

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Tervetuloa webinaariin to 27.7. klo 14:30 (Suomen aikaa). Aihe: Tukholman yliopiston COVID-19-haasteet, niistä selvityminen ja parhaat onnistumiset. Lisätiedot ja ilmoittautumiset linkistä bit.ly/2YYaEx7 #universities #learning #covid19 #itslearning #LMS pic.twitter.com/V3m5…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto