Tehtävänantotyökalun uusi ilme

Tavoitteenamme on tarjota opettajille työkalu, joka aidosti helpottaa arjessa ja säästää aikaa. Siksi olemme päivittäneet Tehtävänantotyökalumme ulkoasua ja sujuvoittaneet merkittävästi ohjauksen ja arvioinnin flowta.

Uuden näkymän, jota kutsumme all-in-one-graderiksi, avulla opettaja voi samalla kerralla

  • kommentoida opiskelijan työtä suoraan kontekstissa
  • ohjata työskentelyä ohjauskeskustelun avulla
  • kirjoittaa palautetta
  • arvioida valitsemallaan skaalalla
  • arvioida suhteessa oppimistavoitteen saavuttamiseen.

Kaikki tämä yhdessä ja samassa näkymässä!

Tuoteomistajamme Bart van Kimmenade on laatinut lyhyen videon, jossa hän käy läpi all-in-one-graderin perustoiminnallisuuden. Video on tekstitetty suomeksi. Käy kurkistamassa kuinka sujuvaa ohjaus ja arviointi voi olla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto