Valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Olemme valmistaneet kaksi uutta esitettä uusille ja vanhemmille käyttäjillemme. Kolme askelta onnistuneeseen käyttöönottoon -esite kokoaa yhteen hyviä käytäntöjä siitä kuinka onnistua itslearningin käyttöönotossa. Koulutusesite kuvailee kuinka jo pidemmään aikaa itslearningiä käyttäneet asiakkaat voivat avullamme ottaa seuraavan askeleen.

Molemmat esitteet on ladattu vekrkosivuillemme Resurssit-osioon. Tuolta löytyy myös paljon muuta materiaalia, johon voi olla hauskaa tutustua inspiraatiota etsiessä.

Koulutusesite

Koulutusesite kokoaa yhteen erityyppiset koulutusmuotomme sekä sisältää esimerkkejä mahdollisista koulutusten aiheista.

Jos olet halukas kehittämään käyttöänne mutta et löydä esitteestä itsellesi sopivaa koulutusmuotoa, ole meihin yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä teille parhaiten sopiva koulutuspaketti.

 

 

Onnistunut käyttöönotto

Kolme askelta onnistuneeseen käyttöönottoon sisältää selkeät ohjeet siitä, kuinka uusi organisaatio pääsee alkuun uudessa tilanteessa. Opas sisältää vinkkejä muutosjohtamiseen, viestintään, resurssointiin ja projektinhallintaan.

itslearningin asiantuntijat ovat käyttössänne koko käyttöönottoprojektin ajan ja usein mukana ohjausryhmässä vielä pitkään käytön vakiintumisen jälkeenkin.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto