Tue yksilöllistä oppimista Oppimispoluilla

Jokainen oppii omaan tahtiinsa ja omalla tyylillään. Antamalla nopeimpien edetä omalla vauhdillaan ja tarjoamalla hitaammille tukea, saadaan opettajan aika kohdennettua siihen mikä on arvokkainta. Olemme iloisia voidessamme esitellä upouuden työkalun, joka tekee tämän mahdolliseksi – Oppimispolut!

Oppimispolkutyökalun avulla kurssilla olevista sisällöistä voidaan rakentaa kokonaisuuksia, joissa oppijan tulee edetä opettajan määräämässä järjestyksessä. Opettaja voi laatia polkuun tehtäviä jotka toimivat ehtoina etenemiselle ja joissa polku haarautuu perustuen oppijan saamaan tulokseen.

Tässä vinkkejä tyypillisistä käyttötapauksista

  1. Opettaja haluaa että sisällöt katsotaan tietyssä järjestyksessä
  2. Opettaja asettaa lähtötasotestin ja ohjaa kokeneemmat oppijat suoraan polun loppuun
  3. Opettaja testaa oppijoiden tietämystä ja ohjaa heidät tiettyyn sisältöön saatujen tulosten perusteella
  4. Opettaja asettaa sisältöjen väliin testejä tai tehtäviä ja etenemään pääsee ainoastaan läpäisemllä tehtävät

Oppimispolku luodaan kurssin Resurssit-välilehdeltä. Resursseihin luodaan kansio, johon haluttu sisältö sijoitetaan. Sisältö voi olla materiaaleja, tehtäviä tai linkkejä kolmannen osapuolen sisältöihin. Sisältöä voidaan lisätä omalta tietokoneelta, kurssista tai hakea itslearningin Kirjastosta. Tämän jälkeen opettaja rakentaa polun ja asettaa halutessaan erilaisia ehtoja sisällössä liikkumiselle.

Katso lyhyt video, jos haluat tietää lisää Oppimispolku-työkalusta.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto